call079-3619657 emailinfo@lindajonkers.nl

Behandelingen

Selecteer uw type behandeling en zoek vervolgens de gewenste behandeling op. Voor informatie omtrent de algemene voorwaarden: Klik hier.

Cuppingmassage

 • €39,50

- Massage -

Cupping is het vacuüm masseren van de huid ter bevordering van de doorbloeding. De massage werkt extra afvoerend voor afvalstoffen door het lichaam. De massage wordt gecombineerd met shiatsu grepen, welke het lichaam weer in balans brengen. De behandeling biedt zeer goede resultaten bij stressklachten, spierpijn na het sporten, en vastzittende spieren. De massage duurt 30 minuten.

Antistressmassage

 • €42,50

- Massage -

Een intensieve massage van de rug, schouders en nek d.m.v. drukpunten, met speciale aandacht voor gestresste spieren. De massage duurt 30 minuten.

Rugmassage

 • €35,-

- Hotstonemassage -

Deze rugmassage is er op gericht om de vaak aanwezige spanning op te heffen. In een ontspannen liggende houding worden uw gehele rug, nek, schouders en armen gemasseerd. De Hotstone stenen, worden gebruikt in combinatie met een heilzame, natuurlijke Hotstone massageolie. De massage duurt 25 minuten.

Waterfallmassage

 • €95,-

- Hotstonemassage -

De Waterfallmassage is een ritmisch uitgevoerde massage door middel van effleurrages met een warme basaltsteen en koude marmeren steen. De combinatie van warme en koude stenen geeft een intensieve doorbloeding en heeft een sterk vitaliserende werking die nog lang doorwerkt. De Waterfallmassage is daarnaast zeer effectief bij oedeem en zwellingen. Tijdens deze massage worden voeten, achterzijde benen, rug, schouders en nek gemasseerd. De massage duurt 55 minuten.

Kruidenstempelmassage

 • €60,-*

- Massage -

Eerst wordt de rug gescrubd met een combinatie van amandelolie en abrikozenpitjes. Daarna volgt een manuele massage om ontspanning te geven, gevolgd door de kruidenstempels. De kruiden in de stempels zorgen voor ontgifting en de warme amandelolie met toegevoegde aromatherapie zorgt voor een diepe ontspanning van het lichaam. Het is een weldaad om het lichaam te herstellen na zware inspanning en stress. Na de massage volgt een pakking om de werkstoffen verder te laten inwerken en tot rust te komen. De warmte zorgt voor een gevoel van ontspanning. Duur: 60 minuten voor €60,–, uit te breiden met een beenbehandeling: duur 75 minuten voor €75,–

Lichaamsmassage

 • €67,50

- Massage -

Een standaard ontspanningsmassage waarbij rug, schouders, nek en de achterkant van de benen los worden gemasseerd. De normale variant duurt 60 minuten en is uit te breiden tot 90 minuten, waarbij ook de voorkant van de benen en de armen aan bod komen.

Harsen

 • €17,50*

- Harsen -

Last van ontsierende haren in het gezicht of op het lichaam? Door middel van harsbehandeling kunnen wij de haargroei afremmen. Door regelmatig (minimaal 3x per 15 weken) te harsen wordt de haargroei minder. Voor mooie gladde benen in de vakantie raden wij aan om 5 maanden van tevoren te starten met de harsbehandeling. Ook heren kunnen bij ons terecht voor het ontharen van het gehele lichaam: rug, benen, billen, buik en borst kunnen door hars onthaard worden. Er zullen helaas altijd haren terugkomen. Wilt u langer resultaat dan biedt elektrisch ontharen uitkomst. Kosten voor harsen zijn: bikinilijn OF oksels: €17,50 , onderbenen OF onderarmen OF buik: €27,50 , benen volledig OF rug: €52,50.

Scrubben lichaam

 • €25,-*

- Scrubben -

Een peeling van de rug en benen, aanbracht d.m.v. lichte massage van body-oil met aromatherapie. Fijn bij een droge huid. De behandeling duurt 20 minuten en is voor €57,50 uit te breiden tot totale lichaamsscrub met massage van 40 minuten.

Gezichtsbehandeling klein

 • €46,-

- Basisbehandeling -

De kleine gezichtsbehandeling van 55 minuten, bestaat uit: reiniging, nabehandeling met lotion, vapozone, verwijderen van onzuiverheden zoals milia en comedonen, en een masker afgestemd op uw huidtype. Daarnaast: lichte dagmake-up naar wens.

Gezichtsbehandeling groot

 • €62,50

- Basisbehandeling -

De grote gezichtsbehandeling van 80 minuten, bestaat uit: reiniging, nabehandeling lotion, epileren, vapozone, verwijderen van onzuiverheden zoals milia en comedonen, gezichtsmassage met eventueel aromatherapie, masker afgestemd op uw huidtype en lichte dagmake-up naar wens.

Acnébehandeling

 • €47,50*

- Basisbehandeling -

Een professionele behandeling van 30 minuten speciaal voor de jeugd, gericht op de onzuivere huid. Graag leggen wij bij de eerste behandeling uit wat u kunt verwachten van de behandeling en eventuele samenwerking met de dermatoloog/huisarts. Kijk uw verzekeringspolis na, misschien kunt u de behandeling vergoed krijgen van uw verzekeraar! Door onze jarenlange ervaring kunnen wij een goede verbetering bewerkstelligen. De behandeling bestaat uit: reiniging, huidanalyse, lysing, verwijderen van onzuiverheden en een kalmerende nabehandeling. Wij adviseren om de producten thuis ook te gebruiken, voor een optimaal resultaat.

Microdermabrasie/ultrasoon kan ingezet worden bij bepaalde vormen van acné. Het kan een snelle verbetering van de huid geven. Na een intake gesprek stellen wij een behandelplan op. Informeer naar de mogelijkheden (prijs vanaf €75 voor gezicht alleen het gezicht).

Electrisch ontharen

 • €30,-

- Specialistisch -

Wilt u definitief van overtollige haargroei af? Dan is electrisch ontharen een mogelijkheid. Één voor één worden de haren volgens de Blend- of Diathermiemethode verwijderd, zodat de haren niet meer terugkomen (90 á 95%). U volgt eerst een intake gesprek met daarin alle uitleg, waarna de behandeling plaats vindt. Kijk uw verzekeringspolis na, misschien kunt u de behandeling vergoed krijgen van uw verzekeraar!

Microdermabrasie

 • €75,-*

- Specialistisch -

Microdermabrasie is een moderne, effectieve huidpeeling. Door de gerichte verwijdering van afgestorven huidcellen, door middel van aluminiumoxide kristallen, wordt het regeneratie proces van de huid versneld omdat nieuwe huidcellen de afgestorven huidcellen vervangen, Microdermabrasie ondersteunt de behandeling van: onreine huid, comedonen acne, vette schilferige huid, dikke of ruwe huid, grove poriën, fijne rimpels,verouderde huid, ouderdomsvlekken, oppervlakkige pigmentvlekken en / of littekens, striae of zwangerschapsstriemen. De standaard gezichtsbehandeling kost €75,-, gezicht + hals €135,-. Deze behandelingen kunnen gecombineerd worden met een ultrasoonbehandeling voor: microdermabrasie gezicht + ultrasoon: €125,- en microdermabrasie gezicht + hals + ultrersoon: €125,- + decoleté €175,- Voor meer informatie: Klik hier.

Ultrasoonbehandeling

 • €65,-*

- Specialistisch -

Meso Sono, ultrasoonbehandeling gebruikt de energie van de ultrasoon voor deze veelomvattende huidvernieuwing. Hoogfrequente ultrasoon zorgt voor een diepgaande huidverbetering. Door de warmteontwikkeling en zachte vibraties wordt de ruimte tussen de cellen ruimer, waardoor de werkzame stoffen beter opgenomen kunnen worden. Het natuurlijke herstelproces van de huid wordt gestimuleerd en uw huid ziet er zichtbaar stralender en frisser uit. De huid wordt met stoffen verzorgd waardoor de structuur zichtbaar verbetert. De stofwisseling wordt gestimuleerd en de natuurlijke aanmaak van belangrijke voedingsstoffen krijgt een flinke boost. Het bindweefsel verstevigt en nieuwe aanmaak van bindweefsel wordt gestimuleerd.

Voor alle behandelingen gelden contraindicaties, een intake gesprek gaat vooraf aan een behandelplan. Een behandeling kan zowel toegepast worden op gezicht als lichaam. De prijs van een behandeling is vanaf €65,- en wordt tijdens de intake verder vastgesteld.

Microneedling

 • €99,-*

- Specialistisch -

De zachte Mesopad voorziet van minucule kunststof naaldjes, dringt voorzichtig door de bovenste huidlaag, zodat werkstoffen beter opgenomen worden. De stimulatie van de mesopuntjes stimuleert de celdeling en de aanmaak van collageen en elastine, waardoor de huid sterker, soepeler en egaler van kleur wordt. De Meso functie is uitermate geschikt voor het gezicht, hals decolleté en rug van de hand. Het resultaat: verbeterde opname en daardoor een intensivering van de werkzame stoffen in de producten die wij tijdens de behandeling gebruiken. Daarnaast: betere doorbloeding bij het te behandelen gebied, verbetering van het vochtgehalte van de huid en vermindering van lijntjes en rimpels. De standaardbehandeling kost €99,-. De combinatie met de ultrasoonbehandeling geeft het beste resultaat, voor €145,-.

Trattamentobehandeling

 • €62,50

- Specialistisch -

Reiniging, analyse, stoombehandeling, verwijderen van onzuiverheden, massage met ampullen afgestemd op uw huid, aanbrengen van flexmasker, nabehandeling, dagcrème. De behandeling duurt 60 minuten.

Epileren

 • €10,-

- Deelbehandeling -

In model epileren van de wenkbrauwen per 10 minuten.

Harsen gezicht

 • €9,50*

- Deelbehandeling -

Verwijderen van ongewenste haargroei in het gezicht d.m.v. speciale gezichtshars, gevolgd door een nabehandeling met kalmerende gel. De prijs is afhankelijk van het te harsen gezichtsdeel: bovenlip: €9,50; kin: €12,50; bovenlip + kin: €22,50.

Peeling

 • €10,-

- Deelbehandeling -

Aanvullend op de gezichtsbehandeling kan een peeling geadviseerd worden. Door de combinatie van een crème en een speciale peeling wordt de huid opgefrist en ontdaan van overtollige dode huidcellen. Wanneer gewensd, kan een glyco fruitzuurpeeling gedaan worden.

Verven

 • €9,50*

- Deelbehandeling -

Verven van wenkbrauwen en/of wimpers. Wenkbrauwen: €9,50; Wimpers: €14,50 en wenbrauwen + wimpers: €22,-

Intake en Basisbehandeling

 • €42,50

- Basisbehandeling -

Het eerste consult zal bestaan uit een intake met de basis voetbehandeling zoals hieronder beschreven.

Basis Voetbehandeling tot 20 min.

 • €36,50

- Basis voetbehandeling -

Knippen van de nagels en nagelomgeving verzorgen. Daarnaast: verwijderen van licht eelt, likdoorns en kloven, en masseren van voeten met crème. Behandelduur tot 25 minuten.

Basis Voetbehandeling tot 45 min.

 • €49,50

- Basis voetbehandeling -

Knippen van de nagels en nagelomgeving verzorgen. Daarnaast: verwijderen van licht eelt, likdoorns en kloven, en masseren van voeten met crème. Behandelduur tot 45 minuten.

Medische voetbehandelingen

 • €43,50

- Speciale technieken -

Voetbehandelingen gericht op: diabetes, reuma en oncologie worden eventueel vergoed door de zorgverzekering. Als medisch pedicure heb ik contracten afgesloten met podotherapeuten in Zoetermeer en omgeving. Heeft u diabetes, neem dan contact op met uw huisarts om eventueel uw behandeling vergoed te krijgen. Daarna gaat u naar de podotherapeut en krijgt u een behandelplan. Een eventueel cosmetisch deel van de behandeling brengen wij u apart in rekening. Meer informatie over medische behandelingen is te vinden op: www.medischpedicurecentrum.nl

Consult Sportpedicure

 • €20,-

- Speciale technieken -

Heeft u bij het sporten last van uw voeten? Dan kan een voetscreening uitkomst bieden. Na de screening Volgt een behandel- en schoenadvies. Neemt u bij uw eerste bezoek uw sportschoeisel mee. Ook preventief tapen behoort tot de mogelijkheden.

Reparaties/Consult diverse

 • €20,-

- Speciale technieken -

Plaatsen van nagelbeugels €22,50, bij ingroeiende nagels, nagelreparatie d.m.v. gel, en/of drukvrij leggen van pijnlocaties. Een algemeen consult bij specifieke voetproblemen is ook mogelijk.

Orthese klein/groot

 • €25,-*

- Speciale technieken -

Een orthese of teenstukje wordt direct op de voet gemaakt van siliconen. De behandeling wordt uitgevoerd om de voeten te ontlasten van likdoorns tussen de tenen, hamertenen, klauwtenen, likdoornvorming op of onder de tenen en bescherming van de hallux valgus. Om een goede orthese te maken wordt niet alleen de voet van te voren onderzocht, maar is het tevens van belang dat u een aantal paar schoenen meeneemt die u veel draagt. Er is vaak een grote kans op samenhang tussen de klachten en de schoenen. De prijs kan vooraf ingeschat worden en is afhankelijk van de geleverde orthese.

Gellak depend

 • €32,50

- Cosmetisch -

Mooie gellack voor uw nagels! Blijft tot 4 weken mooi en hoeft tussentijds niet bijgewerkt te worden. Ideaal voor de zomermaanden. Keuze uit meer dan 40 kleuren, ook voor handen. Desgewenst kunt u extra versiering laten aanbrengen voor 7.50 extra. Kan ook gecombineerd worden met een standaard voetbehandeling voor €59,50

French Pedicure

 • €42,50

- Hand & Voet -

Vijlen en verzorging van de nagelriemen, aanbrengen van de Christrio French Manicure en nabehandeling van de nagels en nagelriemen. De behandeling duurt 30 minuten.

Manicure klein

 • €25,-

- Hand cosmetisch -

Vijlen en polijsten van de nagels, verzorgen van de nagelriemen, lichte handmassage met producten. De behandeling duurt 25 minuten. Voor €30,- bevat de behandeling ook een Parafinne handpakking voor de droge huid.

Manicure groot

 • €40,-

- Hand cosmetisch -

De behandeling bestaat uit: scrub, manicurebowl met amandelolie, vijlen en polijsten van de nagels, verzorgen van de nagelriemen, handmassage met producten en een handmasker. Voor handen en nagels met problemen, bijvoorbeeld: behandelen van kloofjes, beschadigde nagels en nagelriemen. De behandeling duurt 40 minuten. Voor €45,- bevat de behandeling ook een Paraffine handpakking voor de droge huid.

Paraffinebehandeling

 • €15,-

- Hand cosmetisch -

Na de verzorging van de handen met handcreme en een handmasker, worden uw handen in de paraffine gedompeld. Deze zorgt dat de huid afgesloten wordt zodat de verzorgende werkstoffen in de creme en masker, dieper kunnen inwerken op de huid. U heeft langer fijne soepele handen, Ideaal bij koude perioden. De behandeling duurt 15 minuten.

Bruidsmake-up incl. proef

 • €85,-*

- Make-up -

Het bruidsmake-up arrangement bestaat uit proefmake-up en de make-up op de trouwdag zelf. Door middel van speciale make-uptechnieken en producten ziet u er de hele dag mooi uit. U kunt op uw trouwdag naar ons toekomen of wij komen bij u aan huis. Natuurlijk is de moeder van de bruid ook van harte welkom. Voor uw bruidskapsel en nagels kunt u bij 'Hair en Nagelstyling' Denise (knipjeknap) terecht. Het is mogelijk om haar, nagels en make-up in één keer af te spreken. De prijs voor de make-up bedraagt: €75,- exclusief toeslag voor make-up aan huis: €15,- en reiskosten.

Avondmake-up

 • €25,-

- Make-up -

Heeft u een speciale gelegenheid of bent u moeder van de bruid? Dan kunt u bij ons passende avond make-up krijgen. U gaat dan verzorgd en mooi naar het feest!

Make-up workshops

 • €25,-*

- Workshops -

Wilt u zelf leren om make-up aan te brengen voor een feest, of hoe u uw huid het beste kan verzorgen? Wij geven in het voor- en najaar huid-, manicure- en make-upworkshops. U kunt hieraan met max. 6 deelnemen voor een prijs vanaf €25,- per persoon. De workshops zijn Leuk om met een groep vriendinnen te volgen, als vrijgezellenfeest, of om nieuwe trends uit te proberen. De workshop is Uit te breiden met een haarmetamorfose.

Kadobon

 • €20*

- Kadobon -

Bij ons kunt u vanaf € 20,-- een kadobon bestellen, deze wordt luxe verpakt en is leuk om te geven.